Skip to main content
Bryllup DJ

Bryllups DJ

Vi gjør alt vi kan slik at denne dagen blir vellykket for dere.

Eksepsjonelle Bryllup Djs

PartFix DJs vet hvordan å få festen i gang og hvordan å holde den i gang- uten gimmicks eller cheesy sanger.
Vi er alle reelle DJs. Vår ekspert blander og unike mikser kontakt med unge og gamle.  

Vi er her for å støtte, gi råd og innspill når du trenger det. På PartFix forstår vi viktigheten av god kommunikasjon, vårt mål er å bygge positive relasjoner med parene vi jobber med. Tidligere var musikk i bryllup preget av en person på keyboard, denne tiden heldigvis er forbi :)

DJ i ett bryllup er det billigste og det smarte alternativet, det er ofte en stor forsamling av folk i forskjellige aldersgrupper og da blir det behov for musikk som passer for de fleste.

Vi kan tilby følgende til deres bryllup: Vi kommer med lyd og lys utstyr tilpasset størrelsen på lokalet og antall mennesker og DJ som spiller den musikken gjestene ønsker. Det viktigste for oss å vite dersom det er en spesiell type musikk dere ønsker eller ikke ønsker i deres bryllup, vi har kun profesjonelle DJs som har lang erfaring. Med dette vil dere være sikret en hyggelig kveld.

Vi gjør alt vi kan slik at denne dagen blir vellykket for dere.

Vi kan garantere at musikken som blir spilt blir 100% tilpasset deres bryllup. Når det gjelder hva man trenger av lyd og lys, så er dette noe vi vil anbefale nærmere når vi vet mer om deres arrangement. Antall gjester i bryllupet og hvor stort lokalet er er av betydning. Vi kan også levere lyd til velkomstdrikken, taleanlegg til middagen og vi kan også levere lyd til kirken eller utendørs vielser. Vi sørger for at deres bryllup blir utført akkurat slik dere ønsker.

Ta kontakt i dag